iWatch S en iWatch C: nieuwe concepten voor Apple’s iWatch

Martin Hajek heeft nieuwe concepten gemaakt van de iWatch, de smartwatch die misschien wel in de uitvoeringen iWatch S en iWatch C op de markt komt.

iwatch-3d-modelHet is alweer een tijdje geleden dat Martin Hajek zijn laatste iWatch-concept maakte. Ondertussen weten we veel meer over de smartwatch-uitvoeringen van andere fabrikanten, maar over het uiterlijk van de iWatch zijn we nog niet veel wijzer geworden. Geen gelekte foto’s uit Aziatische fabrieken, geen onderdelen zoals schermen of horlogebandjes en ook geen productiemedewerkers die met gevaar voor eigen leven met een iWatch poseren. Martin’s nieuwste creatie toont de iWatch S en iWatch C om de pols van een gebruiker.


Net als bij de nieuwste iPhone-modellen staat de S voor het high-end model met metalen kast, terwijl de iWatch C wat sportiever is uitgevoerd in vrolijk blauw. Eerdere concepten die Hajek maakte dateren nog van vóór de introductie van iOS 7. Interesse in deze nieuwe modellen? Martin verkoopt de 3D-bestanden (dus niet de apparaten zelf) via TurboSquid.

iwatchC-on-wrist

iwatchS-on-wrist

iwatch-s

Als de geruchten kloppen gaat Apple later dit jaar de iWatch introduceren, misschien wel met een gebogen scherm en met een optie om draadloos te laden. Er wordt onder andere gesproken over twee uitvoeringen, gericht op mannen en vrouwen. Ook zijn er regelmatig geruchten dat Apple tegen allerlei productieproblemen aanloopt, maar die zou je ook als vaste prik kunnen opvatten. Bij vrijwel alle nieuwe Apple-producten gaan er voor de uiteindelijke aankondiging geruchten dat Apple moeite heeft om de ambitieuze designs van Jonathan Ive in massaproductie om te zetten. Al die problemen zouden ertoe kunnen leiden dat de iWatch pas in 2015 op de markt komt.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 8 januari 2014, 23:00
Categorie iDevices
Onderwerp iwatch

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.