iphone 6 plus alle kleuren

Verkoop iPhone 6 start op 26 september in Nederland

De verkoop van de IPhone 6 start in Nederland om 8:00 uur op 26 september bij de Apple Stores in Amsterdam, Den Haag en Haarlem.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

De iPhone 6 en iPhone 6 Plus gaan op 26 september in de verkoop in Nederland en België. Dat is bevestigd door Apple op de eigen website. Vanaf 8:00 uur ‘s ochtends kun je terecht bij de Apple Stores in Amsterdam, Haarlem en Den Haag, waar je op basis van volgorde in de rij een iPhone 6 (Plus) kunt kopen. Daarnaast kun je de iPhone 6 natuurlijk ook in handen krijgen via de online Apple Store en via diverse webwinkels.

apple store setupWil je zelf naar de Apple Store gaan, dan kun je in onze gids over wachtrij-ervaringen lezen wat je kunt verwachten. Wil je op 26 september een iPhone halen, dan zul je vroeg aanwezig moeten zijn, want meestal staan een dag van tevoren al de eerste mensen in de wachtrij. Heb je geen geld voor een nieuwe iPhone, dan kun je erover denken om je oude iPhone mee te nemen want dan krijg je korting. Je kunt nog wat extra korting op de aankoopprijs krijgen door gelijktijdig een abonnement van een provider erbij te nemen. Ook dat kan in de Apple Store. Zelf zijn de providers druk bezig met het verzamelen van reserveringen.

In de Apple Store kun je ook meteen de configuratie (instellingen) laten regelen. Een medewerker stelt alles in, inclusief e-mail.

apple store iphone instellenWil je al eerder een iPhone in handen krijgen, dan zul je op 19 september naar Duitsland, Engeland of Frankrijk moeten gaan. Daar ben je een week eerder aan de beurt. Je kunt in deze landen ook vanaf 12 september al een iPhone reserveren.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 14 september 2014, 20:54
Categorie Achtergrond
Onderwerpen iPhone 6, iPhone 6 Plus, nederland

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.