TimesUpp iPhone reistijd file alarm

Verkeersapp TimesUpp toont nu ook parkeerplekken

De Nederlandse iPhone-app TimesUpp wordt steeds meer een alternatief voor Flitsmeister. De app toont nu de maximumsnelheid en parkeerinfo.
Bart Breij - · Laatst bijgewerkt:

TimesUpp, een Nederlandse iPhone-app van oud-medewerkers van TomTom, wordt steeds veelzijdiger. De applicatie begon als een applicatie die je een pushbericht verstuurde wanneer je moest vertrekken naar je volgende afspraak. In een vorige update werd de file-informatie zichtbaar op de kaart in TimesUpp en nu wordt de kaart nog uitgebreider. Je ziet nu ook vrije parkeerplaatsen.

Het gaat om vrije parkeerplaatsen in garages. Voorlopig zie je die informatie over Zwolle, Deventer, Tilburg en Den Bosch, maar TimesUpp is bezig andere steden te ontsluiten. Die kunnen zonder harde appupdate worden doorgevoerd. Je tikt op de kaart op blauwe P’s voor parkeergelegenheden en ziet met groene P’s waar nog plekken vrij zijn. Met een druk zie je hoeveel plaatsen nog vrij zijn.

TimesUpp iPhone parkeren parkeerinformatie TimesUpp verkeer op de weg

TimesUpp geeft vanaf versie 1.4 ook de maximumsnelheden van wegen weer als je rijdt. Dat was een veelgehoord verzoek volgens ontwikkelaar Innovactory International, die met MAXS overigens ook een aparte snelheidsapp heeft uitgebracht.

Door de nieuwe functies gaat TimesUpp steeds meer de concurrentie aan met Flitsmeister, dé verkeersapp van Nederland. Met het weergeven van parkeerinformatie komt de app ook in het vaarwater van ANWB Onderweg.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 28 januari 2015, 23:16
Categorie Apps
Onderwerpen file, timesupp, verkeer

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.