Dubsmash iPhone app nieuwe hype

Dubsmash kan nu ook delen naar Facebook Messenger

Met Dubsmash kan je geplaybackte video's nu ook delen op Facebook Messenger, zodat je ook daar je vrienden kan ontzien met quotes en liedjes.

Dubsmash iPhone app nieuwe hypeJe kan nu nog meer mensen lastig vallen of verblijden met je playbacks van bekende quotes en liedjes. De razend populaire iPhone-app Dubsmash ondersteunt nu namelijk ook video’s delen naar Facebook Messenger, al tijden een van de meest gedownloadde apps uit de App Store. Het is niet de enige update van de laatste hype op appgebied.

Dubsmash heeft namelijk een vernieuwd menu waarin je de verschillende functies van de app ziet. De mogelijkheid om zelf een fragment toe te voegen uit je eigen iTunes-bibliotheek, feedback te versturen voor nieuwe fragmenten en een vriend uitnodigen, hebben nu duidelijke icoontjes en zijn wat ruimer opgezet. Met de bovenste functie benader je lekker snel je eigen ‘dubs’.

Dubsmash domineert de Nederlandse App Store op dit moment. Met talloze na te spreken quotes en liedjes van ‘internetgekkies’, films en series van vroeger, heeft de app het zelfs geschopt tot allerlei televisieprogrammes, zoals bijvoorbeeld Zondag met Lubach.

https://www.youtube.com/watch?v=VCKTuE8cO2cDubsmas

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 5 december 2014, 12:49
Categorie Apps

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.