Verizon iPhone: wordt 11-1-11 een gedenkwaardige dag?

Apple zou van plan zijn om op 11-1-11 een nieuwe iPhone aan te kondigen: een CDMA-versie voor Verizon. Apple heeft de vakantiedagen voor personeel ook beperkt.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

iphone-4-parts-kleinGeruchten dat Verizon de iPhone 4 gaat lanceren in de VS, zijn er al langer. Tijdens de persbijeenkomst van Verizon op de CES werd echter met geen woord gesproken over de iPhone. Wellicht zag Apple het niet zitten om op een evenement waar ze zelf niet aanwezig zijn, een belangrijke aankondiging te doen. MacRumors beweert dat er nu toch schot in de zaak zit: 11-1-11 zou wel eens een gedenkwaardige dag worden. Apple organiseert volgende week een speciaal evenement om de Verizon iPhone 4 aan te kondigen. De uitnodigingen voor het Special Event staan voor komend weekend gepland, zo meent MacRumors.

CNET ontdekte een dag eerder al, dat ze informatie hebben ontvangen dat Apple de vakantiemogelijkheden voor winkelmedewerkers heeft beperkt. Dit geldt voor de komende twee maanden. Het idee is nu, dat Apple nog tijdens de CES probeert om alle aandacht op zich te vestigen, door het evenement aan te kondigen. Het lijkt een logische ontwikkeling na alle geruchten en de foto’s van onderdelen van een nieuwe iPhone, waaronder een nieuw frame met een gewijzigde antenne. Maar uit eindelijk blijven het geruchten en hebben Apple en Verizon er zelf nog niets over gezegd. Het gaat overigens over een CDMA-versie van de iPhone, die in februari op de markt zal komen en in Europa niet te gebruiken is, omdat het GSM-netwerk niet wordt ondersteund. Voor ons Europeanen dus niet zo interessant, maar voor Apple zeker een big deal, omdat ze hiermee weer een potentieel ontzettend grote groep nieuwe gebruikers kunnen verwelkomen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 7 januari 2011, 18:48
Categorieën Geruchten, iDevices
Onderwerp verizon

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.