Opnieuw iPad 2 mockup te zien op CES 2011

Op CES 2011 is opnieuw een mockup opgedoken van de iPad 2. Deze keer toonde Gopod Mobile een soort prototype van de iPad 2, om een dock met ingebouwde batterij te demonstreren.

ipad 2Eerder deze week was bij accessoiremaker Dexim een mockup te zien, die de indruk wekte dat het om de iPad 2 zou gaan. Nu heeft iLounge opnieuw een iPad 2 mockup gespot bij accessoiremaker Gopod Mobile. Het model werd gebruikt om een dockingstation te demonstreren en is voorzien van de opdruk ‘iPad 2′ en ‘128GB’. Op dit model zitten camera’s aan de voor- en achterzijde, een grotere speaker en spitser toelopende randen, wat overeenkomt met eerdere geruchten.

Gopod Mobile demonstreerde de iPad met een opvouwbare battery pack, waar je de iPad rechtop in kunt zetten. Gopod beweert dat het uiterlijk van de mockup overeenkomt met het apparaat dat Apple de komende weken gaat aankondigen. De iPad 2 mockup was te zien in het iLounge Pavillion, een apart gedeelte op de beurs waar iPhone- en iPad-accessoires te zien zijn.

ipad 2 mockup ces 2011   ipad 2 mockup ces 2011

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 7 januari 2011, 8:38
Categorieën Geruchten, iDevices
Onderwerpen cro-mag, enigmo, ipad, mockup, pangea, racegame

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.