Verberg je iPhone in een klein boekje

Je iPhone verbergen net zoals Andy Dufresne dat deed? Stop je iPhone in een klein, zwart boekje: de nieuwe case van Pad & Quill.

Little Black Book case voor de iPhoneDe Bijbel is de redding van gevangene Andy Dufresne in de film The Shawshank Redemption. Hij bewaart namelijk zijn steenhamer in zijn Bijbel, waarmee hij ‘s nachts een gat in de muur probeert te vergroten. Niemand heeft ook maar iets in de gaten. De nieuwe case van Pad & Quill – met de zeer verrassende naam ‘Little Black Book’ – lijkt op de Bijbel van Andy Dufresne. In dit boekje is geen plek voor de steenhamer van Dufresne, maar wel voor jouw iPhone 4 of 3GS.

Het boekje is vrij klein en past gemakkelijk in je jaszak. Vervolgens kun je een elastisch bandje om je boek klemmen, waardoor je iPhone niet gemakkelijk uit het boekje valt.

De prijs voor het kleine boekje is 40 dollar. Het is veel goedkoper om zelf een klein boekje te halen bij de boekenwinkel en de vorm van je iPhone uit te hollen. Zo zou Dufresne het tegenwoordig waarschijnlijk ook doen.

Heb je geen zin in geknutsel? Kijk dan even op de website van Pad & Quill. De case wordt vanaf september geleverd.

Little Black Book case voor de iPhone

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 24 augustus 2010, 8:23
Categorie Accessoires
Onderwerpen accessoire, hoesje

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.