Untethered jailbreak iOS 5.1.1 een kwestie van dagen (jailbreak)

Het is een kwestie van dagen voordat er een universele untethered jailbreak voor iOS 5.1.1 door het Chronic Dev Team kan worden uitgebracht, zo meldt @pod2g. Het wordt daarmee steeds waarschijnlijker dat het uitbrengen van de jailbreak samen zal vallen met de Hack in the Box conferentie.
Paul Pols - · Laatst bijgewerkt:

Jailbreak iOS 5.1.1Het is een kwestie van dagen voordat er een universele untethered jailbreak voor iOS 5.1.1 door het Chronic Dev Team kan worden uitgebracht, zo meldt @pod2g. Het wordt daarmee steeds waarschijnlijker dat het uitbrengen van de jailbreak samen zal vallen met de Hack in the Box conferentie.

De komende jailbreak van iOS 5.1.1 is inmiddels succesvol getest op de iPhone 3GS, iPhone 4, iPhone 4S, 3e en 4e generatie iPod touch, alle versies van de originele iPad, de Wi-Fi, GSM en CDMA-versie van de iPad 2 en de Wi-Fi en de CDMA versie van de Nieuwe iPad. De jailbreak moet nog worden getest op de gereviseerde Wi-Fi versie van de iPad 2 (met de S5L8942 als CPU), de internationale 3G/4G-versie van de Nieuwe iPad en de 2e generatie Apple TV. De 3e generatie Apple TV zal niet worden ondersteund, omdat deze onvoldoende aanvalsoppervlakte met de andere toestellen deelt. Dankzij een patch van @planetbeing zal de komende jailbreak ook gebruikt kunnen worden in combinatie met boeken die zijn voorzien van DRM in iBooks.

Hack in the Box vindt plaats van 21 tot 25 mei plaats in het Okura Hotel in Amsterdam. Op 24 en 25 mei worden er presentaties gegeven, onder andere door het “Dream Team” dat bestond uit leden van het iPhone Dev Team en Chronic Dev Team, die samen ook al verantwoordelijk waren voor de jailbreak van iOS 5.0.1. Op 24 mei geeft MuscleNerd van het iPhone Dev Team van 13:30 tot 14:30 een presentatie over de evolutie van het unlocken van iPhones. De presentaties van het Dream Team over jailbreaken zijn gepland op 25 mei van 11:30 tot 12:30 en van 13:30 tot 14:30. Ook iPhoneclub zal bij deze presentaties op 24 en 25 mei aanwezig zijn en verslag doen van nieuwswaardige feiten.

De untethered jailbreak voor iOS 5.1.1 is nu beschikbaar: Absinthe 2.0: jailbreak iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV op iOS 5.1.1 (jailbreak)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 25 mei 2012, 14:44
Categorie Jailbreak
Onderwerpen ios 5, jailbreak, pod2g

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.