Untethered jailbreak iOS 5.0.1 pod2g werkend op iPhone 3GS, iPad en iPod touch (jailbreak)

Jailbreaker Pod2g schrijft er in geslaagd te zijn een untethered jailbreak van iOS 5.0.1 uit te voeren op de iPhone 3GS, iPod touch derde en vierde generatie en iPad. Ook de Apple TV zijn laatste versie, 4.4.3, is door hem gejailbreakt.

ios 5Jailbreaker @pod2g is er in geslaagd om een untethered jailbreak van iOS 5.0.1 uit te voeren op de iPhone 3GS, iPad en de derde en vierde generatie iPod touch. Eerder schreven we nog dat hij iOS 5.0.1 op de iPhone 4 untethered wist te jailbreaken. Nu alle oudere iDevices die gebruik maken van iOS 5.0.1 zijn gejailbreakt, zal pod2g na de jailbreak te hebben getest proberen de iPhone 4S en de iPad 2 te jailbreaken.

Op Twitter schreef Pod2g namelijk eerder dat hij zou werken aan een untethered jailbreak voor de iPhone 4S en iPad 2 zodra hij klaar zou zijn met de jailbreaks voor de andere iOS-apparaten die gebruik maken van iOS 5.0.1. Hoeveel werk en tijd hier precies in zal gaan zitten is nog niet duidelijk: toen hij dit verklaarde had hij nog geen iPhone 4S of iPad 2 tot zijn beschikking.

Pod2g slaagde er bovendien in om de laatste firmwareversie van de Apple TV, 4.4.3, untethered te jailbreaken. Hiervan is al lange tijd enkel een tethered jailbreak van beschikbaar.

Wanneer de untethered jailbreak van pod2g precies uit zal komen is nog niet duidelijk. Is een untethered jailbreak van de iPhone 4S en iPad 2 succesvol door hem uit te voeren, dan zullen we waarschijnlijk moeten wachten tot hij hier helemaal klaar mee is.

Met support-vragen kun je zoals gewoonlijk terecht op ons jailbreak-forum.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 14 december 2011, 11:52
Categorie Jailbreak
Onderwerpen ios 5, jailbreak, pod2g

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.