Untethered jailbreak iOS 4.3.1 ook via sn0wbreeze (jailbreak)

Voor Windows-gebruikers die gebruik willen maken van vergelijkbare functionaliteit als dat PwnageTool aan Mac-gebruikers biedt, is het untethered jailbreaken van iOS 4.3.1 via sn0wbreeze 2.5 nu ook mogelijk.

sn0wbreeze 2.5 voor iOS 4.3.1Gisteren kon je al lezen dat iOS 4.3.1 untethered te jailbreaken is met redsn0w 0.9.6rc9 (Mac OS X & Windows) en PwnageTool 4.3 (Mac OS X) en kon je op iPhoneclub een handleiding daarvoor vinden. Voor Windows-gebruikers die gebruik willen maken van vergelijkbare functionaliteit als dat PwnageTool aan Mac-gebruikers biedt, is het untethered jailbreaken van iOS 4.3.1 via sn0wbreeze 2.5 nu ook mogelijk.

Gebruikers die nu al op iOS 4.3.1 zitten of die gebruik maken van een iPod touch, iPad, 2e generatie Apple TV of een iPhone die officieel simlockvrij is wordt aangeraden gebruik te maken van redsn0w 0.9.6rc9. Als je voor je connectiviteit afhankelijk bent van een unlock of als je om een andere reden alle mogelijkheden open wilt houden wat betreft unlocken, dan kun je gebruik maken van PwnageTool 4.3 (Mac OS X) of sn0wbreeze 2.5 (Windows) om een jailbreak uit te voeren op iOS 4.3.1. De jailbreaktools PwnageTool en sn0wbreeze zijn geschikt om een custom firmware te maken voor de iPhone 3GS, de iPhone 4, de 3e en 4e generatie iPod touch, de iPad en 2e generatie Apple TV. Een leuke extra is dat het met sn0wbreeze 2.5 ook mogelijk is om de multitasking gestures van iOS 4.3.x in te schakelen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 5 april 2011, 8:06
Categorie Jailbreak
Onderwerpen ios 4, jailbreak, multitasking, sn0wbreeze, untethered

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.