T-Mobile test mogelijkheden persoonlijke hotspot (tethering)

Via Twitter heeft T-Mobile laten weten dat men momenteel de mogelijkheden van tethering (persoonlijke) hotspot uittest en daar als deze zijn afgerond meer informatie over zal verschaffen.

Persoonlijke hotspotEnkele weken geleden liet T-Mobile weten dat er binnenkort meer informatie zou komen over tethering, de methode om de mobiele dataverbinding van je telefoon met bijvoorbeeld een laptop te delen. Inmiddels zijn we ruim twee weken verder en is er nog steeds geen nieuwe informatie van de telecomoperator. Afgelopen maandag introduceerde T-Mobile wel vernieuwde i-abonnementen met als belangrijkste vernieuwing een hogere internetsnelheid, maar nog steeds zonder de mogelijkheid om gebruik te maken van tethering. Uit een tweet van T-Mobiles webcare-team werd vanochtend duidelijk dat de operator de plannen om tethering aan te bieden nog niet in de ijskast heeft gedaan.

Lezer @kl__s, die via Twitter zijn ongenoegen uitte vanwege het feit dat T-Mobile nog steeds niets bekend heeft gemaakt over tethering, wees ons op onderstaande tweet van @tmobile_webcare waarin een medewerker van het bedrijf aangeeft dat de mogelijkheden momenteel worden onderzocht:

T-Mobile webcare over tethering

Het is helaas niet duidelijk wanneer we meer informatie van T-Mobile kunnen verwachten. Enkele weken geleden sprak de telco nog over dezelfde week, maar dat bleek een loze belofte.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 5 april 2011, 10:47
Categorie Providers
Onderwerpen persoonlijke hotspot, t-mobile, tethering

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.