Uno Noteband

Uno Noteband: snellezer om je pols voor iPhone-notificaties

Snel iPhone-notificaties lezen? De Uno Noteband is een snellezer voor iPhone-berichten voor aan je pols.

Uno NotebandDe Uno Noteband op Indiegogo is ambitieus: de makers denken dat hun slimme armband de snelste manier is om notificaties op je pols te lezen. Hiervoor gebruiken ze een speciale snellees-technologie, die ervoor zorgt dat je berichten met 250 woorden per minuut kunt lezen.

De Uno Noteband toont niet het gehele bericht op je pols. In plaats daarvan wordt hij woord voor woord in beeld gebracht, waarbij twee blokjes ervoor zorgen dat je op het midden van het scherm gefocust blijft. Op deze manier kun je een stuk sneller lezen. Het is een techniek die de NOS ook gebruikt in een experimentele smartwatch-app. De Uno Noteband trilt zodra er een bericht binnenkomt, waarna hij wordt getoond zodra je op het scherm tapt.

Een ingebouwde bewegingssensor houdt bij hoeveel je op een dag beweegt. Deze data wordt met je iPhone gedeeld en is ook te benaderen vanuit Apple’s Gezondheid-app. Op een volle accu houdt de Uno Noteband het volgens de makers meer dan drie dagen vol.

Je kunt de Uno Noteband bestellen door op Indiegogo minstens 69 dollar te doneren. Daar wordt 25 dollar aan verzendkosten bovenop gerekend. Het is een flexibel crowdfundproject, wat betekent dat de maker je geld sowieso zal ontvangen. Zelfs als het streefbedrag van 50.000 dollar niet wordt ingezameld. Indiegogo wil een verzekering gaan aanbieden, die ervoor zorgt dat je geld terugkrijgt bij niet-afleverde producten.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 8 december 2014, 10:30
Categorie Accessoires
Onderwerpen indiegogo, smartwatch

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.