Ultradunne Apple-televisie lijkt op iMac, draait op iOS (concept)

De geruchtenstroom over Apple’s iTV lijkt even stil te liggen, terwijl er steeds meer verhalen over de iWatch en nieuwe iPhones en iPads voorbijkomen. Dat hield Nederlandse conceptontwerper Martin Hajek echter niet tegen om een zijn ideeën samen met iCreate in een concept te verwerken. Deze Apple iTV lijkt in principe op een Mac met […]

Apple iTV voorkantDe geruchtenstroom over Apple’s iTV lijkt even stil te liggen, terwijl er steeds meer verhalen over de iWatch en nieuwe iPhones en iPads voorbijkomen. Dat hield Nederlandse conceptontwerper Martin Hajek echter niet tegen om een zijn ideeën samen met iCreate in een concept te verwerken. Deze Apple iTV lijkt in principe op een Mac met iOS, maar heeft een paar kleine verschillen. De aan-/uitknop zit bovenop het scherm en de onderkant van het dunne apparaat heeft wel wat weg van eerdere iPhones.

Apple iTV achterkantApple verkoopt op het moment al de Apple TV, maar dit is een klein kastje dat je via HDMI op je huidige televisie aansluit. De iTV zou een losstaand televisiescherm zijn dat vermoedelijk op iOS draait. Hajek’s concept is niet de eerste: de geruchten over de iTV slingeren al jaren voorbij, waardoor andere ontwerpers ook met het gerucht aan de slag gingen.

Met het aantal geruchten over de iTV lijkt er bijna geen twijfel meer over te zijn dat Apple hiermee bezig is. We moeten alleen wel waarschijnlijk nog een tijdje wachten totdat we de iTV daadwerkelijk zullen zien: ondanks de lange geruchtenstroom werd in februari 2013 nog beweerd dat de tv zich in een experimentele fase bevindt.

Apple iTV onderkant

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 13 maart 2013, 17:14
Categorie iDevices
Onderwerp iwatch

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.