Uitklapbare LifeLink-kabel van PlusUS laadt elke iPhone op

PlusUS heeft de LifeLink bedacht, een uitklapbare lader voor iPhones met Lightning- of 30 pins-connector. Hij heeft uitgeklapt een lengte van 18 centimeter.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

lifelink-handPlusUS probeert indruk te maken op mensen die een kleine Lightning-laadkabel zoeken. De kleine LifeLink past in je portemonnee of aan een sleutelbos. Het voordeel ten opzichte van andere creditcard-achtige kabels is dat het als twee puzzelstukjes in elkaar haakt. Klap je de kabel open, dan kun je een veel grotere lengte tot wel 18 centimeter overbruggen.


Het is compact, niet dikker dan twee creditcards en makkelijk weg te stoppen. PlusUs heeft patent aangevraagd op de LifeLink, die beschikbaar is voor alle iOS-apparaten, zowel Lightning als 30-pins.

lifelink-2Er is ook een variant voor Android- en BlackBerry-toestellen met micro-USB-aansluiting. De rode kabel is versterkt met Teflon en door het scharnierstukje (dat er ook wat kwetsbaar uitziet) kun je de kabel 360 graden ronddraaien, zodat je ook bij moeilijk bereikbare usb-poorten komt.

PlusUS is van plan om er 24 dollar voor te gaan vragen, maar verkoopt nu al pre-orders voor $14 als je de couponcode ‘getlifelink’ intikt. De prijs zal tijdens de pre-orderperiode geleidelijk stijgen.

De levering van de eerste LifeLinks is in de loop van de winter. Let op: deze kabel heeft geen MFi-certificaat en kan in sommige omstandigheden niet goed werken.

Klik om inhoud van YouTube te tonen.
Learn more in YouTube’s privacy policy.

Informatie

Laatst bijgewerkt
11 november 2013 om 12:13
Onderwerp
Categorie
Accessoires

Reacties: 22 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.