Twitterrific-Logo

Geen gekke previews meer dankzij Twitterrifics gezichtsherkenning

De vraag is altijd of de voorvertoning van je Twitter-foto ook het juiste gedeelte laat zien. Met Twitterrific ben je er altijd zeker van dat gezichten in beeld komen.

Een foto onder een tweet plakken kan een riskante onderneming zijn. Het is immers maar de vraag welk gedeelte van de foto in de preview terecht komt. Twitterrific voegt een handige gezichtsherkenningsfunctie toe, naast een berg andere tweaks in een grote update.

twitterrific-apple-watch

De meest geavanceerde nieuwe functie van de vernieuwde Twitterrific-app is zonder twijfel de gezichtsherkenning. Nadat je een foto hebt ingevoegd, zorgt de app ervoor dat gezichten altijd centraal staan in de preview van de afbeelding.

Dit werkt niet alleen bij mensen, maar ook dieren en tekenfilmfiguren zullen nu met hun gezicht in beeld verschijnen in de tijdlijn van je volgers.

Twitterrific-facial-recognition

Gebruikersgemak

Daarnaast zijn er een tweetal functies toegevoegd die Twitterrific weer wat gemakkelijker maken in gebruik. Zo kun je door vanaf de linkerkant van het scherm te swipen snel tussen verschillende schermen schakelen.

Ook kun je nu notificaties ontvangen voor Tweets waarin je vermeld staat met een quote. Deze berichten dien je wel eerst aan te zetten in het instellingenmenu.

Twitterrific-Apple-Watch

Leesbaarheid op de Apple Watch

Met de update gaat ook de Apple Watch-app erop vooruit met dezelfde notificaties voor ‘Quoted Tweets’, maar vooral door verbeterde leesbaarheid, overzichtelijke notificaties en de ondersteuning voor VoiceOver.

Eerder dit jaar noemden we Twitterrific als een van de apps die niet mogen ontbreken op je Apple Watch. Met deze nieuwe update zet de app een streep onder die aanbeveling.

Meer weten over dit sociale netwerk? Lees dan ons dossier over Twitter op iOS.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 29 juni 2015, 10:44
Categorie Apps
Onderwerpen gezichtsherkenning, twitterrific, update

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.