Twitter-webapp Hahlo 3 Legendary Edition officieel uitgebracht

Hahlo 3 Legendary Edition is gelanceerd, een webapplicatie waarmee je berichten op Twitter kunt plaatsen. Een jailbreak is niet nodig om deze Twitter-applicatie te gebruiken, die een nieuwe interface en een zoekfunctie heeft gekregen.

Twitter Mobile HahloEr zijn inmiddels heel wat opties om mobiel gebruik te maken van Twitter. Zo zijn Twinkle, Thwirl en MobileTwitter voor mensen die een jailbreak hebben uitgevoerd. Voor wie dat niet wil zijn er webapps zoals ThinCloud en Twitter Mobile. Verder zijn er nog mashups zoals Tittr, waarmee je Twitter en Flickr kunt combineren. We zullen daar binnenkort eens een vergelijkend overzicht van maken, maar eerst aandacht voor een alternatief: Hahlo 3 The Legendary Edition, een Twitter-webapplicatie die vanaf nu officieel is gereleased.

Hahlo Legendary EditionHahlo wordt ontwikkeld door Dean Robinson, die de afgelopen dagen al meldde dat hij druk aan het werk is om versie 3 van Hahlo klaar voor publicatie te maken. Hahlo heeft een mooie en overzichtelijke gebruikersinterface, die niet op de iPhone is geïnspireerd maar wel vingervriendelijke knoppen bevat. Naast de nieuwe interface zit er ook een nuttige zoekfunctie in, waarbij wordt teruggegrepen op Summize.

Je hoeft niets te installeren: ga in Mobile Safari naar http://hahlo.com en je kunt meteen beginnen. Hahlo is gratis en ook te gebruiken in webbrowsers op de desktop, zoals Safari en Firefox. Op de timeline kun je zien wat andere mensen hebben geschreven. Hahlo 3 heeft een nieuwe webclip-icoon gekregen en is op kleine punten verder verbeterd.

Meer info: Hahlo

Voor alle duidelijkheid: dit is een webapp. Ga niet zoeken in Installer.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 5 mei 2008, 12:48
Categorie Apps
Onderwerpen chatten, cloud, t-mobile, twitter, weblog

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.