Installer vullen met heel veel sources: Ride4

Met iAppCat kun je een eigen repository maken. Wie dat nog teveel werk vindt, kan met Ride4 maar liefst 79 sources tegelijk toevoegen in Installer.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

iAppCat Om applicaties te kunnen installeren op je iPhone moet je toch wel een aantal sources hebben toegevoegd in Installer. Gisteren kwam er weer een nieuwe aanbieder bij: Ride4.org, een website waar je een eigen repo kunt samenstellen. Je hoeft dan nog maar één source toe te voegen om de iPhone te vullen met een hoop interessante applicaties. Als gewone gebruiker is het handig om na een restore weer al je applicaties snel terug te hebben en als commerciële iPhone-handelaar kun je je klanten naar huis sturen met een ‘gevulde’ iPhone. Wie zelfs dat nog teveel werk vindt, kan gebruikmaken van Ride4.

Daarmee kun je 97 sources in één keer toevoegen en downloaden. Hou er wel rekening mee dat het updaten van de Installer met zoveel sources iets langer duurt dan gebruikelijk. Verder is het zo, dat na deïnstalleren van het pakket alle repositories weer verdwenen zijn. Een ander nadeel van 97 sources is dat de hoeveelheid applicaties in Installer onoverzichtelijk groot wordt. Maar gelukkig komt er binnenkort een zoekfunctie voor Installer aan waarmee je applicaties sneller kunt terugvinden. Bekijk onderstaande video voor meer info over Ride4.

Meer info: Ride4

Als je het toch handmatig wilt doen, is hier een lijstje van enkele populaire community sources die iedereen al standaard toegevoegd zou moeten hebben:

  • iSpazio: http://repo.ispazio.net
  • iSpazio Laboratory: http://labs.ispazio.net
  • iSpazio Devs: http://devs.ispazio.net/
  • BigBoss: sleepers.net/iphonerepo
  • BigBoss New: thebigboss.org/repo.xml
  • ModMyiFone.com: modmyifone.com/installer.xml
  • Ste Packaging:http://repo.smxy.org/iphone-apps/
  • En natuurlijk de Nederlandse iFoneguide: http://ifoneguide.nl/114

Andere alternatieven voor deze dienst van Ride4 zijn iAppcat, MyRepospace en Repo.sc.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 31 oktober 2009, 21:45
Categorie Jailbreak
Onderwerpen applicaties, apps, installer, repository

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.