Twelve South brengt vernieuwde BookBook-case voor iPad uit

Twelve South heeft een aangepaste versie van de BookBook uitgebracht. Deze is 33 procent dunner en bevat een frame waarmee je de iPad onder een hoek kunt zetten.

bookbookipad_stapel
Twelve South heeft een nieuwe versie van de BookBook-case voor de iPad 2 en nieuwe iPad uitgebracht. De BookBook-case ziet eruit als een ouderwets boek en beschermt je iPad van alle kanten. Het nieuwe model is 33% dunner dan z’n voorganger.

Groot nadeel van de BookBook-case is dat het totale pakket nogal dik wordt. Daar is nu wat aan gedaan, door een nieuw frame in het binnenwerk toe te passen. Deze is ook geschikt om de iPad onder een hoek te gebruiken, zodat je er gemakkelijk op kunt typen. De ritssluiting is van twee kanten te openen, zodat je de oplaadkabel in de iPad kunt steken en tegelijk de case vrijwel volledig kunt dichtritsen. Bij een geopende case heb je toegang tot alle poorten.

De BookBook-case is handgemaakt en valt op door z’n uiterlijk van versleten leer. Je hebt keuze uit drie kleuren: vintage bruin, klassiek zwart of felrood. Er zijn ook soortgelijke cases voor de iPhone, MacBook Air en MacBook Pro. Voor de iPad-uitvoering betaal je 80 dollar exclusief verzendkosten.

Meer info: Twelve South

twelve south book book

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 19 juni 2012, 20:13
Categorie Accessoires
Onderwerpen beschermhoes, bookbook, twelve south

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.