Tweetbot voor Mac nu ook schermvullend en met Split View

Tweetbot voor de Mac werkt vanaf nu schermvullend en je kunt Tweetbot ook in Split View-weergave gebruiken, in combinatie met een andere app. Daarnaast zijn er andere kleine zaken aangepast.

Tweetbot 4 icoonTweetbot voor de Mac heeft een update gekregen. Met ingang van versie 2.2 is het mogelijk om Tweetbot in Split View-weergave te bekijken. Ook zijn er enkele aanpassingen gemaakt om de app gelijk te trekken met Tweetbot 4 voor iOS, zoals in de weergave van antwoorden en conversaties.

Tweetbot voor Mac in schermvullende weergave en Split View

Tweetbot voor de Mac biedt nu ondersteuning voor een schermvullende weergave, waardoor je over het gehele scherm van je Mac tweets kunt bekijken met de kenmerkende Tweetbot-kolommen. Dankzij deze schermvullende weergave ondersteunt Tweetbot nu ook de El Capitan-functie Split View, waardoor je Tweetbot schermvullend weer kunt geven naast een andere schermvullende app.

Tweetbot splitscreen op Mac

Verder zijn er een aantal kleine wijzigingen aangebracht om Tweetbot gelijk te trekken met Tweetbot 4 voor iOS. Zo worden antwoorden en conversaties in tweetdetails in dezelfde volgorde weergegeven als in het kleine broertje op iOS. Door de control-toets ingedrukt te houden en op de favoriet-knop te klikken, kun je een tweet als favoriet markeren met één van je gekoppelde accounts. Tot slot zijn er nog andere kleine zaken aangepast en zijn er enkele bugs opgelost.

Bekijk ook

Tweetbot 2.1 voor Mac verschenen met Activity-weergave

Tweetbot voor Mac 2.1 is verschenen, met een flinke lijst verbeteringen. Er zit onder andere de nieuwe Activity-weergave in.

Reacties: 0 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.