tweetbot-icoon-groot

Tweetbot ondersteunt nu GIF’s en video’s van Twitter

Je kunt in Tweetbot nu video's en GIF-afbeeldingen geüpload naar Twitter zelf bekijken. De nieuwe functies werden afgelopen jaar door Twitter zelf toegevoegd, maar werkten pas na een app-update in Tweetbot.

tweetbot-icoon-grootTwitterapp Tweetbot heeft een kleine update gekregen, waarin ondersteuning voor twee nieuwe functies is toegevoegd. Zo is het in de app nu mogelijk om GIF-afbeeldingen en video’s geplaatst op Twitter zelf te bekijken. De twee nieuwe mogelijkheden werden afgelopen jaar door Twitter zelf toegevoegd, maar Tweetbot moest worden bijgewerkt voordat ze ook in de app te zien waren.

De nieuwe update voor Tweetbot voegt ondersteuning voor GIF’s en Twitter-video’s toe, en verder ook niks. In de update-informatie wordt kort gerefereerd naar kleine bugfixes, maar van grote nieuwe mogelijkheden is geen sprake.

Ontwikkelaar Tapbots werkt op het moment aan updates van Tweetbot voor iPad en Mac. Hiermee wordt de app aangepast voor het design van iOS 8 en Yosemite. Wannneer beide updates verschijnen is nog niet bekend, maar we hebben eerder al een afbeelding van Tweetbot’s Mac-redesign voorbij zien komen. De rekenmachine-app Calcbot werd afgelopen week bijgewerkt.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 24 februari 2015, 8:30
Categorie Apps
Onderwerpen tweetbot, twitter

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.