Populaire Twitter-app Tweetbot voor iPad verschenen

Tweetbot voor iPad is vanavond in de App Store verschenen. De app staat bekend om het overzichtelijke design en dat is ook in Tweetbot doorgevoerd.

tweetbot icoonDe iPhone-app Tweetbot kreeg vandaag een update naar 2.0. In de nieuwe versie zijn diverse verbeteringen doorgevoerd, zoals inline voorvertoning van foto’s en linkjes waarop je sneller kunt tappen. Ook is de app sneller geworden en is het uiterlijk wat veranderd. Maar het beste is tot iets later bewaard: een grote versie voor de iPad! Tweetbot verscheen in april 2011 op de iPhone. Dat was relatief laat, maar toch werd de app vanaf het begin hoog gewaardeerd. De visuele stijl en de overzichtelijkheid waren twee aspecten die vooral werden geroemd. Dezelfde kwaliteiten heeft het team van Tapbots nu ook geprobeerd in een iPad-variant te verpakken.

Tweetbot voor iPad ondersteunt meerdere tijdlijnen, waarbij je snel kunt wisselen. Slimme vingerbewegingen (smart gestures) zorgen ervoor dat je minder tijd kwijt bent met navigeren. Die navigatie kun je trouwens naar eigen wens aanpassen, bijvoorbeeld door een bepaald tabblad te verbergen. En standaard levert de app ook push notificaties als er nieuwe berichten zijn. De app ondersteunt diensten om later te lezen, zoals Instapaper en Read It Later.

Tapbots bracht voor de iPhone een reeks apps uit, zoals Convertbot en Pastebot. Voor de iPad verscheen eerder de app Calcbot. Al deze apps zijn gemaakt in een kenmerkend design.

Downloaden: Tweetbot voor iPad (€2,39)

tweetbot ipad

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 8 februari 2012, 21:16
Categorie Sociaal netwerken
Onderwerpen tapbots, tweetbot, twitter

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.