Tv-webapp iPhoneSpot krijgt update naar versie 3.0

iPhoneSpot heeft tientallen nieuwe kanalen toegevoegd en verbeteringen in stabiliteit en performance doorgevoerd. Met iPhoneSpot kun je tv-programma's achteraf bekijken.
Jean-Paul Horn - · Laatst bijgewerkt:

iphonespotiPhoneSpot, waarmee je op de iPhone naar tv-fragmenten kunt kijken, heeft de afgelopen dagen een update gekregen naar versie 3.0. In versie 2.0 waren al diverse verbeteringen doorgevoerd, zoals verbeterde stabiliteit, meer achtergrondinformatie over de uitzending en een betere interface. Zo worden de knoppen blauw gemarkeerd wanneer je deze indrukt. Grote verbetering is ook dat de video’s nu in landscape en portrait worden getoond. De applicatie draait ook mee wanneer je de iPhone kantelt.

Omdat de fullscreen-modus teveel beperkingen leverde bij het meedraaien van de applicatie is deze er weer uitgehaald. Heb je een webclip van iPhoneSpot op je springboard gezet, dan moet je deze weer opnieuw toevoegen. In versie 3.0 zijn tientallen nieuwe kanalen toegevoegd, waardoor er nu meer dan 650 video’s beschikbaar zijn. Van de nieuwe kanalen zijn onder andere de bekende buitenlandse zenders Discovery, TopGear, ESPN en National Geographic toegevoegd.

Zelf proberen: iphonespot.nl/tv
Eerder verschenen: Televisie kijken op je iPhone via iPhoneSpot

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 2 november 2009, 1:17
Categorie Apps
Onderwerp televisie

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.