EOps i24R3 draadloos speakersysteem: bediening met gebaren

Gezien op de Tokyo Designer's Week: een van de weinige speakersets die je niet achter de bank hoeft te verstoppen. Het EOps i24R3 speakersysteem voor de iPod en iPhone is geheel draadloos en met handgebaren te besturen.

eops_iphoneGezien op de Tokyo Designer’s Week: een van de weinige speakersets die je niet achter de bank hoeft te verstoppen. Het EOps i24R3 speakersysteem voor de iPod en iPhone is geheel draadloos en met handgebaren te besturen. Door met je hand voor het basisstation te wapperen kun je het volume op- en neerdraaien en de equalizer-instellingen aanpassen. Je kunt tot maximaal 8 stereospeakers met het basisstation koppelen. Het basisstation doet tegelijk dienst als woofer en als iPhone-dock.

Lukt het nog niet zo goed om met gebaren de EOps i24R3 duidelijk te maken wat je wilt, dan is er ook een alternatief: een afstandsbediening. Via een draadloze dongle kun je muziek van je Mac of je pc naar de speakers streamen. Begin 2009 is de speakerset naar verwachting in de winkel verkrijgbaar.

In onderstaande video laat ontwerper Michael Young zien hoe de EOps i24R3 werkt.

Meer info: EOpstech via Gizmodo

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 7 november 2008, 11:52
Categorie Accessoires

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.