Trent Reznor

‘Trent Reznor ontwerpt nieuwe Beats-muziekapp voor iOS 8.4’

Apple's nieuwe muziekapp voor Beats wordt ontworpen door Trent Reznor, de frontman van de Nine Inch Nails en Creative Officer bij Beats.

Trent ReznorDe nieuwe muziekapp voor Beats wordt ontworpen door een prominent figuur in de muziekindustrie. Op het moment zou Nine Inch Nails-frontman Trent Reznor samen met Apple’s designteam aan de nieuwe app sleutelen. Reznor was Chief Creative Officer bij Beats en werkt daarom sinds de overname officieel voor Apple.

Beats zou worden geïntegreerd in een compleet vernieuwde muziekapp voor iOS. The New York Times beschrijft Reznor’s rol als volgt:

Apple heeft een muzikant de hoofdverantwoordelijke gemaakt voor het herzien van de muziekapp op de iPhone waarbij de streamingdienst wordt toegevoegd, in plaats van een engineer. Trent Reznor, frontman van de Nine Inch Nails, speelt een belangrijke rol bij het redesign van de muziekapp, aldus twee Apple-medewerkers bekend met de plannen, die niet bij naam genoemd wilden worden.

Volgens de bronnen zal de vernieuwde muziekapp worden geïntroduceerd in een nieuwe iOS-update met als codenaam Copper. Volgens eerdere geruchten is Copper de naam die Apple aan iOS 8.4 heeft gegeven. Dit zou betekenen dat de Trent Reznor-muziekapp misschien al voor juni verschijnt. In juni vindt de jaarlijkse WWDC-ontwikkelaarsconferentie plaats, waarop wordt verwacht dat Apple iOS 9 aankondigt.

Apple gaat met Beats de concurrentie aan met diensten zoals Spotify, door een onbeperkt muziekaanbod te geven voor een vast bedrag per maand.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 26 maart 2015, 8:44
Categorieën Diensten, Geruchten
Onderwerp beats

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.