Travellamp met iPhone-flitser

TravelLight maakt van je iPhone-flitser een nachtlampje

De TravelLamp is een klein lampje, die via de iPhone-flitser het licht verspreidt. Het lijkt op de eerder besproken Luma, maar is net iets anders.

We schreven al eens over de Luma, een schattig nachtlampje dat via de flitser van je iPhone werkt. De TravelLamp is een verbeterde variant daarop. Ook hierbij zorgt de flitser voor de verlichting en verspreidt het schattige lampje het licht.

Travellamp met iPhone-flitser

TravelLight nachtlampje

Het idee is dus allesbehalve nieuw. In 2013 schreven we ook al eens over de Lightclip, die met een 3D-printer was gemaakt. De Lightclip had de vorm van een spookje, terwijl latere fabrikanten voor een wat meer traditioneel lampje hebben gekozen.

Terwijl de Luma nog werkte met een clip, heeft de maker van de TravelLight gekozen voor een soort elastiek. De lamp is gemaakt van siliconen en voor $13 te koop via Amazon. Het idee is dat je bijvoorbeeld een boek kunt lezen bij het lamplicht. Omdat het licht van de flitser meestal te fel is, kan zo’n lampje makkelijk zijn om het licht wat meer te verspreiden.

Dankzij het materiaal is het lampje licht van gewicht en neemt het elke vorm aan, zodat je het makkelijk kunt wegproppen in een koffer. Voor het geval je in een hotelkamer zonder nachtlampje terechtkomt… Minpuntje: je kunt niet de kleurtemperatuur van het lampje instellen, dus je moet het doen met ongezellig wit licht.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 21 februari 2016, 14:41
Categorie Accessoires
Onderwerpen lamp, reizen

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.