Toshiba activity tracker

Nieuwe activiteitentracker Toshiba heeft batterijduur van twee weken

De Toshiba WERAM1100 is een nieuwe activiteitentracker die bijhoudt hoeveel je beweegt en slaapt. De accu houdt het twee weken vol.

Toshiba activity trackerToshiba heeft vandaag een eigen activiteitentracker aangekondigd. De Toshiba WERAM1100 houdt bij hoeveel en hoe ver je op een dag loopt, hoeveel calorieën je verbrandt en hoe je ‘s nachts slaapt. Functies die je ook vindt in veel bestaande activiteitentrackers, maar de WERAM1100 heeft één streepje voor op de concurrentie: op een volle accu houdt hij het maar liefst twee weken vol.

Een accuduur van twee weken is significant voor een activiteitentracker. Ter vergelijking: de accu’s van Fitbit’s, Jawbone’s en Nike’s activiteitentrackers houden het allemaal 4 tot 10 dagen vol. Toshiba zegt een langere batterijduur te behalen dankzij ‘signal processing’-technologie.

Toshiba’s armband zal met je iPhone synchroniseren met behulp van Bluetooth. Daar zal geheid een losse app voor worden gebruikt, maar wellicht dat Toshiba ook de nieuwe Gezondheid-app in iOS 8 gebruikt. Hier heeft de fabrikant verder niks over gezegd. De armband zal verkrijgbaar zijn in het zwart, lichtgrijs, blauw en roze. Wanneer de armband beschikbaar is en hoeveel hij zal kosten is nog onbekend.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 11 augustus 2014, 18:59
Categorie Accessoires
Onderwerpen activiteitentracker, toshiba

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.