TomTom Carkit videoreview in de herkansing

Twee nieuwe filmpjes van de TomTom-carkit, waarin we aan een eerder bezwaar (gebruik van de iPhone in vliegtuigmodus) tegemoetkomen en nog wat extra features laten zien.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

tomtom-houderEr zijn bijna 200 reacties geweest op de videoreview van de TomTom carkit, die we vorige week hebben getest. Een aantal mensen wees ons er (terecht!) op dat de vliegtuigmodus van de iPhone geen eerlijke vergelijking gaf. Daarnaast waren er nog een aantal aanvullende vragen, zoals de werking van de carkit voor handsfree bellen, het gebruik van siliconenhoesjes en het navigeren met de eerste generatie iPhone. Daarom hebben we twee aanvullende videoreviews gemaakt, die aan het oorspronkelijke artikel zijn toegevoegd.


In de eerste video laten we zien dat een iPhone met hoesje onmogelijk zal passen, we navigeren met de TomTom carkit in combinatie met de originele iPhone en vergelijken we nog eens – maar nu zonder vliegtuigmodus – de verschillen tussen de passieve autohouder en de TomTom Carkit. Ook hoor je hier de geluidskwaliteit van een telefoongesprek in een rijdende auto (Ring Amsterdam, 80-100 Km/u).

In de tweede video zie je nog wat extra videomateriaal dat we tijdens het rijden met de TomTom Carkit hebben gemaakt, in vergelijking met een passieve autohouder van Brodit. In beide video’s gaat het om twee identieke iPhones 3G met TomTom West-Europa versie 1.1.

De video’s vind je in ons eerdere review van de TomTom Carkit. Daar kun je ook de reacties kwijt.

Merk ook op dat we het cijfer voor de TomTom-carkit met een half punt hebben verlaagd in verband met de geluidskwaliteit bij inkomende telefoongesprekken (galm/stotteren).

Reacties: 0 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.