Tomko Transceiver: vermom je iPhone als politieradio

De Tomko Transceiver is een accesoire die je iPhone vermomt als een politieradio. Een speaker laat je bellen met anderen zoals je dit ook met een walkie talkie zou doen.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Tomko TranscieverDe Tomko Transceiver lijkt op een stuk van een politieradio, maar het uiteinde is aan te sluiten op de geluidspoort van je iPhone. Op deze manier kun je met anderen bellen, zonder je iPhone uit je zak te halen. Een aantal knoppen aan de zijkant laten je de instellingen van het apparaat aanpassen. Ben je niet aan het bellen, dan fungeert het accessoire als een speaker voor muziek.

Heb je een iPHone 4S, dan kun je Siri activeren door op de knop bovenop de speaker te drukken. Vervolgens kun je jouw commando’s via de microfoon uitspreken. Tijdens het bellen laten een volume- en een dempknop je het geluid van je gesprek aanpassen.

Toegegeven: in de praktijk zal de Tomko Transceiver niet iedereen van pas komen. Wil je echter het ouderwetse walkie talkie-gevoel op je iPhone simuleren zonder dat je er een hele radioset hoeft te kopen, dan kan het accessoire van pas komen.

Je kunt de Tomko Transceiver voor 20 dollar bestellen bij Strapya World. Voor verzending naar Nederland of België komt daar $7,20 aan verzendkosten bovenop. Onderstaande video laat je (in het Japans) zien hoe de Transceiver in de praktijk precies werkt.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 17 december 2012, 17:55
Categorie Accessoires
Onderwerp radio

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.