tinder-app

Tinder-app laat betalende klanten keuzes ongedaan maken

De Tinder-app krijgt binnenkort een betaalde undo-functie, waarmee je keuzes ongedaan maakt. Een te snel weggeveegd profiel komt terug.

tinder-appTinder geeft betalende klanten de mogelijkheid om een swipe ongedaan te maken. Dat zegt Sean Rad, medeoprichter van Tinder. Het is een van de meest gevraagde functies van Tinder, maar je krijgt alleen de speciale knop te zien als je betaalt. Bij Tinder veeg je naar links of naar rechts. Naar links vegen betekent dat je niet geïnteresseerd bent, maar soms let je even niet op en laat je een leuke date aan je neus voorbij gaan. Dat is straks voorbij met een undo-knop, waarmee je het laatst getoonde profiel kunt terughalen. Je kunt dan alsnog naar het getoonde profiel teruggaan en een andere keuze maken.


Betalende gebruikers van Tinter mogen straks ook zoeken buiten hun eigen regio. De prijs van de betaalde functies is nog niet bekendgemaakt. Wel zal Tinder de Plus-functies gaan testen in het Verenigd Koninkrijk, Brazilië en Duitsland. Er wordt getest met prijzen tussen $0,99 en $20. De uiteindelijke prijs zal worden bepaald op basis van klantreacties.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt
5 november 2014 om 23:11
Onderwerp
Categorie
Apps
2 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.