ios 8 downgraden

Apple roept gebruikers op te upgraden naar iOS 8

Apple stuurt e-mails naar gebruikers, om ze te stimuleren naar iOS 8 te updaten. Ook geeft Apple tips hoe je dat moet doen.

ios 8 downgradenHeb jij iOS 8 al geïnstalleerd? Zo niet, dan kun je een e-mailtje van Apple verwachten. Apple is begonnen met het waarschuwen van gebruikers die de sprong naar iOS 8 nog niet hebben gemaakt. “iOS 8 update is waiting” is de boodschap die een aantal gebruikers heeft gekregen. Om ze over de streep te trekken legt Apple nog eens uit, wat er nieuw is in iOS 8: QuickType, de Gezondheid-app, Family Sharing, iCloud Drive, Continuity… dat wil je natuurlijk hebben.

Als mensen dan nog steeds beren op de weg zien, probeert Apple ze nog wat instructies aan te reiken hoe je de update uitvoert (over the air of via iTunes als het toestel te weinig geheugen vrij heeft). De adoptie van iOS 8 kwam wat moeizaam op gang, maar is inmiddels de grens van 50 procent voorbij. Eén van de problemen was dat de update nogal wat vrije opslagruimte vergde – soms zelfs meer dan 5GB. Waarom dat is, lees je in onderstaand artikel.

Waarom hebben iOS-updates zoveel vrije ruimte nodig?

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 6 november 2014, 7:30
Categorieën Apple, iOS
Onderwerp ios 8

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.