iculture-vandaag
iCulture Vandaag
Apple-Watch-steel-case-milanese-loop

iCulture Vandaag: dit was woensdag 5 november 2014

Vandaag op iCulture: de beveiliging van iMessage en FaceTime deugt, zegt de EFF. En de stalen Apple Watch krijgt een prijskaartje rond €500.
Redactie - · Laatst bijgewerkt:

Apple-Watch-steel-case-milanese-loopiCulture Vandaag. Voor als het nieuws op iCulture vandaag iets te snel voorbij kwam. We hadden nieuwtjes over de gouden Apple Watch, die volgens een Franse site een paar duizend euro gaat kosten. We hoorden dat Viddy ermee stopt en dat Apple de beveiliging van iMessage en FaceTime best goed voor elkaar heeft. Gebruikers van WhatsApp (wie is dat niet?) zagen opeens twee blauwe vinkjes opduiken en Google is doorgedrongen tot je Berichtencentrum met een update van Google Nieuws en weer.

Nieuws

  • Zoek je een veilige berichtendienst? Met iMessage en FaceTime zit je goed, zegt de Electronic Frontier Foundation.
  • De gouden Apple Watch gaat minstens 4.000 dollar kosten, zeggen bronnen. Ook werd de prijs van de stalen Apple Watch gelekt. We wachten af of het klopt.
  • Ooit was het een van de populairste videodiensten, maar vanaf 15 december is het afgelopen met Viddy.
  • Apple innoveert zo snel, dat ontwikkelaars ervan wakker liggen. Er worden ook wel hele hoge eisen aan hun kennis gesteld en ze moeten constant blijven bijleren.
  • Jawbone heeft de fitnesstrackers Jawbone UP3 en Jawbone UP Move aangekondigd. Leuk voor de feestdagen.

Apps

Rubrieken

Nog meer vandaag

Apps die leuk zijn om te noemen, maar niet besproken zijn in een apart artikel:
Maps.me Pro iPhone iPad

  • Deze fraaie schrijfapp is er ook voor de Mac en dat gegeven benut Byword nu. Heb je iOS 8 en Mac OS X Yosemite, dan kan je via Handoff op de Mac, iPhone of iPad precies verder gaan waar je op een ander toestel gebleven was. Er is ook ondersteuning voor iCloud Drive en extensies vanuit andere apps.
  • De nieuwe Flitsmeister-concurrent van RTL kreeg een eerste update, die ervoor zorgt dat Routeradar minder data verbruikt. De app moet stabieler werken en in het Just Drive-niveau zie je nu rechtsboven altijd een indicatie van het aantal meldingen op de weg.
  • Tot de zomer was deze offline kaarten-app onbekend; nu is het een hooggewaardeerde app. Een update zorgt voor een routebeschrijving vanaf jouw plek naar elke andere plek op de kaart en de app is duidelijker geworden dankzij een lijst van gedownloade en te downloaden kaarten. Goede update voor deze aanstormende app.
  • Candy Crush numero 2 heeft dankzij een nieuwe update in totaal 150 levels. De laatste update introduceert 15 nieuwe levels, waarin je ‘kennismaakt’ met professor Bubbles en voorgesteld wordt aan de nieuwe dropveter-functie.

Reageren kan op de afzonderlijke artikelen.

Reageren kan onder de afzonderlijke artikelen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 5 november 2014, 23:26
Categorie Round-up
Onderwerp iculture vandaag

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.