Time-Surfer-icon

Time Surfer is Apple’s Gratis app van de week

Time Surfer is zeven dagen lang gratis te downloaden als Apple's Gratis app van de week. Ren voor je leven in deze runner, en verzamel onderweg power ups en volbreng uitdagingen.

Time-Surfer-icon

Het is weer vrijdag, en dat betekent dat de App Store-startpagina weer vol staat met nieuwe apps en app-tips. Ook vinden we daar de Gratis app van de week Time Surfer, een vermakelijke endless runner waar je wel even zoet mee bent.

Time Surfer is een mix tussen een game als Alto’s Adventure en Tiny Wings. Je speelt met een cartoonfiguurtje dat op een hoverboard door de ruimte reist, terwijl hij wordt achtervolgd door het einde der tijden. Dat klinkt behoorlijk grimmig, maar daar is in Time Surfer niets van te merken: het is een vrolijk ogende game waarin letterlijk de stukken taart door de lucht vliegen.

Time-Surfer-Gameplay

Even opnieuw proberen

Deze taartjes zijn je power ups, evenals de paarse bolletjes die over je spoor verspreid liggen. Door deze bolletjes te verzamelen vul je de meter bovenin het scherm, waarmee je de tijd terug kunt draaien.

Maak je een foutje waardoor je eigenlijk opnieuw zou moeten beginnen, of mis je door een slechte sprong net die power up? Spoel de tijd een paar seconden terug en probeer het opnieuw.

De besturing van Time Surfer is kinderlijk simpel: tik op de rechterkant van het scherm om te dalen en vaart te maken, en laat op het goede moment weer los om over een heuvel uit te vliegen. Om de verslavingsfactor te verhogen zijn er ook uitdagingen aanwezig, waar beloningen aan verbonden zitten als je ze weet te volbrengen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 14 augustus 2015, 9:46
Categorie Apps
Onderwerpen app van de week, games

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.