Tiger Woods game leeft op na affaires

De game Tiger Woods PGA Tour heeft een stijging in de verkopen laten zien sinds dat de sporter negatief in het nieuws is gekomen.

Als er één sporter de laatste tijd in de belangstelling heeft gestaan is het Tiger Woods wel. Helaas voor hem dit keer niet vanwege de uitzonderlijke sportprestaties die hij geleverd heeft, maar omdat hij beschuldigd wordt van een aantal vermeende buitenechtelijke affaires. Ondanks dat werd hij vorige week nog uitgeroepen tot sportman van het decennium. En de negatieve gebeurtenissen blijken nu ook nog een ander positief bijeffect te hebben.


Sinds de affaire zijn de verkopen van zijn iPhone-game Tiger Woods PGA Tour namelijk weer gestegen. Appshopper.com, een website die alle App Store releases en verkopen bijhoudt, wist te melden dat er een kentering is gekomen in de verkoop van de game.

De grafiek laat zien dat de verkopen eerst behoorlijk aan het dalen waren, onder meer door een verhoging van de prijs van de game, en dat aan deze daling abrubt een einde is gekomen. Tegen de tijd dat het aantal vermeende minnaressen van Tiger toenam beleefde de verkoop van de game zelfs een heropleving. Of deze een-op-een relatie stand blijft houden naarmate er nog meer vrouwen gaan opduiken is de vraag. Waarschijnlijk kiest Woods liever nu voor wat stilte rond zijn persoon in plaats van een goed verkopende iPhone-game.

Tiger Woods PGA Tour is voor 3,99 euro te downloaden in de App Store.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

8 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.