Throttle mailapp voor iPhone

Throttle voor de iPhone maakt uniek mailadres voor elke dienst

Throttle is een nieuwe dienst die ervoor wil zorgen dat je niet continu lastig gevallen wordt door e-mails van bedrijven, sociale netwerken en meer. Binnenkort komt de dienst met een iPhone-app waar je je nu voor kunt aanmelden.

Grote kans dat je e-mailinbox vol zit met een hoop nieuwsbrieven, aanbiedingen van websites waar je je ooit geregistreerd hebt en updates van je sociale netwerken. Om dit te voorkomen kun je voor alle diensten telkens een apart e-mailadres aanmaken, maar dat is ook weer zo’n hoop gedoe. Throttle is een nieuwe dienst die meerdere problemen voor je op wil lossen en daarvoor binnenkort een iPhone-app uitbrengt

Throttle mailapp voor iPhone

Throttle verzamelt je e-mails in één overzicht

Dankzij Throttle maak je telkens een ander alternatief en uniek e-mailadres aan als je je bijvoorbeeld registreert voor een sociaal netwerk of een aankoop doet in een webshop, dankzij de plugin voor de verschillende internetbrowsers. Hoewel elk mailadres uniek is, komen ze wel allemaal samen op één plek. Je kunt zelf instellen op welk moment van de dag je nieuwe berichten wil ontvangen, zodat je niet de hele dag door gestoord wordt met allerlei e-mails. Throttle is gratis te gebruiken en werkt via de website, maar binnenkort ook via een aparte iPhone-app.

De nieuwe iPhone-app van Throttle heeft dezelfde functies als Throttle via de website. Dankzij de extensie in het Delen-menu kun je in Safari eenvoudig zo’n uniek e-mailadres aanmaken. Met de aparte Reading List-optie zie je alle inkomende berichten in een mooie lijst onder elkaar en de app deelt de berichten zelf in verschillende categorieën in. Je hebt zelf ook in de hand wie jou een bericht kan sturen, want Throttle ziet of een bedrijf jouw mailadres bijvoorbeeld doorverkoopt. Met een enkele knop in zowel de app als via de website, blokkeer je het gebruik van jouw adres.

Momenteel loopt er een beta voor de iPhone-app van Throttle en geïnteresseerden kunnen zich daar via de website van Throttle voor aanmelden. Om je aan te kunnen melden, moet je wel eerst een gratis account aanmaken bij de maildienst.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 25 mei 2016, 19:15
Categorie Apps
Onderwerp e-mail

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.