stage_01

Verberg je kabels in Apple-stijl

Met de Stage wandplank kun je je iPhone en iPad opladen, zonder dat storende kabels in de weg zitten. Gemaakt in Nederland, maar ook makkelijk zelf te maken.

Als je wel eens in de Apple Store komt, verbaas je je misschien hoe knap alles is weggewerkt. Geen storende stekkerblokken. Kassalades en draagtasjes zijn al even slim weggestopt in de tafels. Medewerkers weten precies waar ze moeten grabbelen om je vanaf een onzichtbare plek een draagtasje tevoorschijn te toveren. Zo’n slimme verbergtruc kun je thuis natuurlijk ook toepassen voor opladers en kabeltjes. Deze stijlvolle wandplank laat zien hoe dat eruit ziet.

stage_01De Spell Stage is een Nederlands product, gemaakt van hout en metaal. Staat goed in de woonkamer, gang of naast het bed. Er zijn twee uitvoeringen: Amerikaans walnotenhout of Europees eikenhout. Heb je geen zin om 12 tot 16 weken op de eiken versie te wachten, dan maakt de handige Hollander (m/v) zo’n plankje gewoon zelf met materialen van de bouwmarkt. Plaats je de muurplank precies op de plek waar toch al een stopcontact zit, dan hoef je niet eens een stroomkabel aan te leggen.

De binnenkant van de Stage is bekleed met rubber, zodat je spullen niet gaan krassen. De Stage meet 78 x 35 centimeter en heeft aan de binnenkant een opberglade waar de stroomadapters in opgeborgen kunnen worden. Eigenlijk is het een omgekeerde lade, zoals de foto’s hieronder ook laten zien. Je kunt ervoor kiezen om de iPhone en iPad onder de plank te verstoppen of je legt zo bovenop de plank, waarbij de kabels netjes zijn weggewerkt. Het roze achterwandje op de foto kun je naar wens vervangen door wit, zwart, grijs of quartz (donkergrijs).

Prijs ca. 750 euro. De producten van Spell zijn bij diverse meubel- en designwinkels in Nederland te koop, zoals Puur Design. Een bijpassend tafeltje kost 365 euro.

stage_02

stage_03

stage_05

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 21 juli 2014, 16:11
Categorie Accessoires
Onderwerpen design, opladen, wonen

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.