IK Multimedia iRig MIX nu verkrijgbaar voor 75 euro

De iRig MIX van IK Multimedia is nu verkrijgbaar voor 75 euro. Met deze dj-mixer kun je onderwg muziek mixen, met twee iOS-apparaten, externe audiobronnen en een microfoon.

irig mobile mixerDe fabrikant noemt het de eerste mobiele mixer voor de iPhone, iPad en iPod touch. Dj’s kunnen met de iRig Mix onderweg hun muziek mixen. Het apparaat werkt met één of twee iOS-apparaten waarbij je populaire dj-apps kunt gebruiken om je muziekmix op te nemen en met vrienden te delen. De iRig MIX werd eerder al aangekondigd, maar is vanaf nu verkrijgbaar in de winkel voor een heel redelijke prijs. Voor 75 euro zal het lastig worden om een professionele mixer op hetzelfde prijsniveau te vinden.

Zelfs als je maar heel incidenteel een mixer nodig hebt voor je audio, is de iRig MIX de moeite waard. Je kunt de iRig MIX gebruiken als solomuzikant of als muziekbandje, als je één of meer iOS-apparaten nodig hebt om live te kunnen spelen. Het apparaat kan elk type audiobron aan, ook mp3-spelers en CD-spelers. De X-Sync-functie is beschikbaar via de gratis app DJ Rig van IK Multimedia, die we eerder hebben besproken op iPhoneclub. Daarnaast kun je de gratis apps AmpliTube, VocaLive en GrooveMaker donwloaden als je bezig wilt met gitaren, vocale stukken en loops. De iRig MIX is klein genoeg om in je tas mee te nemen. Je kunt twee iOS-apparaten, een andere stereo-invoerbron en een extra microfoon of instrument inpluggen.

Meer info: iRig MIX

irigmix ipads

irigmix

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 18 mei 2012, 15:19
Categorieën Accessoires, Apps
Onderwerp muziek

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.