TestFlight-app van Apple.

TestFlight aangepast voor iOS 9.3 en watchOS 2.2

Apple's TestFlight-app is voorzien van een update die ondersteuning toevoegt voor iOS 9.3 en watchOS 2.2 apps. Hierdoor kunnen ontwikkelaars apps voor deze besturingssystemen gaan testen via TestFlight.

TestFlight-app van Apple.

Apple heeft de TestFlight-app een update gegeven zodat het voor ontwikkelaars nu mogelijk is om apps te testen die gebouwd zijn voor iOS 9.3 en watchOS 2.2. Daarnaast voert de test-app prestatieverbeteringen en bugfixes door.

Met TestFlight (link) kunnen app-ontwikkelaars gemakkelijk andere mensen uitnodigen om een app uit te testen. De potentiële tester ontvangt eerst een code van de ontwikkelaar, die hij in de TestFlight-app in moet vullen. Vervolgens wordt de app geïnstalleerd en kun je in TestFlight meer informatie zien over de huidige versie en waar je als tester op moet letten.

Test iOS 9.3 en watchOS 2.2 apps via TestFlight

Ontwikkelaars die al bezig zijn met apps voor iOS 9.3 en watchOS 2.2 kunnen vanaf vandaag ook feedback krijgen van testers via TestFlight. Alle ontwikkelaar- en publieke betatesters kunnen nu dus uitgenodigd worden om de apps op die manier uit te proberen.

TestFlight is oorspronkelijk afkomstig van Burstly, maar werd bijna twee jaar geleden overgenomen door Apple. Onlangs werd het maximale aantal TestFlight-testers verdubbeld naar tweeduizend, en werd de maximale testperiode uitgerekt naar 60 dagen.

iOS 9.3 en watchOS 2.2 op 15 maart?

De twee nieuwe besturingssystemen voor de iPhone, iPad, iPod en Apple Watch zijn nog nu niet beschikbaar voor iedereen, al verwacht men dat we hier op 15 maart meer informatie over krijgen. Dan zou Apple een keynote houden waar we naast de nieuwe besturingssystemen ook de iPad Air 3 en iPhone 5se te zien krijgen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 12 februari 2016, 8:24
Categorieën Apps, iOS
Onderwerpen ios 9.3, testflight, watchos 2

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.