iculture-vandaag
iCulture Vandaag
iCulture Vandaag logo

iCulture Vandaag: dit was donderdag 11 februari 2016

Wat gebeurde er op Apple-gebied op donderdag 11 februari 2016? We zetten alle artikelen dagelijks op een rij in iCulture Vandaag, het dagoverzicht van iCulture.

iCulture Vandaag logoVandaag kon je op iCulture lezen over de nieuwste apps, accessoires en nieuwtjes. Zo hadden we een mooie wereldprimeur over de nieuwe TomTom Go Mobile-app, terwijl we ook een nieuwe app van de VPRO besproken. En pas op met het terugzetten van de datum in je iPhone: dit kan je iPhone bijna onbruikbaar maken! Dat en nog veel meer zie je terug in deze nieuwste editie van iCulture Vandaag!

Nieuws

Apps

Accessoires

  • Als je een iPad Pro hebt, dan is het robotje TABO jouw trouwste vriend. Zo kun je bijvoorbeeld Pong spelen tegen dit fysieke robotje op de momenten dat je je eenzaam voelt.
  • Adonit heeft twee nieuwe styli voor de iPhone en iPad gemaakt waardoor je snel kan wisselen tussen stylus en pen. Handig voor tekenliefhebbers.
  • Het Nederlandse bedrijf Roetz Bikes heeft een elektrische fiets gemaakt die er ook nog mooi uit ziet. En het leuke is: hij werkt samen met een aparte app.

iCulture Deals

Meer vandaag

Skype afbeelding met man
Deze apps en updates wilden we je niet onthouden

  • Sleep++ (gratis, iPhone/ Watch + IAP, iOS 11.0+) - Sleep++ heeft de analyses verbeterd en heeft HealthKit-ondersteuning uitgebreid.
  • Skype voor iPhone (gratis, iPhone + IAP, iOS 10.0+) - Stuur je geliefde een leuke boodschap in Skype, speciaal voor Valentijnsdag.
  • RTL Nieuws (gratis, iPhone/iPad, iOS 9.0+) - De RTL Nieuws-app voor de Apple Watch is aangepast voor watchOS 2, waardoor hij sneller werkt dan voorheen.

Reageren kan onder de afzonderlijke artikelen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 11 februari 2016, 22:15
Categorie Round-up
Onderwerp iculture vandaag

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.