‘Targus verscheept iPad 3-cases naar Best Buy’

Accessoiremaker Targus zou al meer dan duizend cases voor de iPad 3 hebben verscheept naar Best Buy. Personeel wordt verzocht om de cases pas na de lancering van de iPad 3 in de winkels te zetten.

Targus 360 StandEen anonieme bron beweert tegenover PhoneArena dat er meer dan duizend Targus Versavu 360 stands voor de iPad 3 zijn verzonden naar de Amerikaanse winkelketen Best Buy. De tekst “Do not display until official iPad 3 launch” moet voorkomen dat de case voortijdig in de winkel wordt getoond. Het moet nog blijken of case-maker Targus meer weet over de iPad 3: fabrikanten staan er om bekend accessoires te maken op basis van geruchten.

Eerder zagen wij al een iPad 3-case gemaakt door Belkin voorbij komen. Computersystemen van Griffin wezen eerder ook al op een case, maar dan voor de iPad HD. De case van Targus lijkt echter meer met zich mee te brengen: zo wordt hij in grote aantallen geleverd bij Best Buy en zou hij nog niet voor de aankondiging van de iPad 3 getoond mogen worden.

Wist Targus meer over de iPad 3 terwijl ze hun case ontwierpen, dan weten we nu wel dat de volgende iPad ook echt de iPad 3 zal heten. Hier bestaat al langer twijfel over, deels dankzij de A5X-processor die onlangs opdook en de eerder genoemde iPad HD-geruchten. De iPad 3 zou ook snel in de winkels verschijnen, gezien de case al verscheept is. Maar met een evenement op 7 maart was dit al waarschijnlijk.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 5 maart 2012, 16:19
Categorieën Accessoires, Geruchten, iDevices
Onderwerpen beschermhoes, ipad 3, targus

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.