Tape Dock: maak cassettebandjes digitaal met je iPhone #CES2012

De Tape Dock van Ion maakt het mogelijk om al je cassettebandjes digitaal te maken met behulp van je iPhone. Door het apparaat op je 30-pin-connector aan te sluiten wordt al het geluid van de cassettespeler automatisch naar de iPhone gestuurd.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Ion Tape DockIon heeft op de CES in Las Vegas de Tape Dock laten zien. Dit accessoire hang je aan je iPhone, waarna je er een cassetteband in kunt doen om te digitaliseren. Omdat je iPhone het geluid van de cassettespeler gebruikt is iedere opname-app met het accessoire te gebruiken, waaronder ook de Dictafoon-app van Apple.

De Tape Dock van Ion is in essentie een gewone cassettespeler, maar dan met een aansluiting op je iPhone in plaats van op een speaker. Bovenop zitten een afspeelknop, een stopknop en twee knoppen om mee vooruit en achteruit te spoelen. Het enige wat nog lijkt te missen is een opnameknop, om al het geluid van je iPhone op een cassettebandje te zetten.

Wanneer de Tape Dock precies zal verschijnen is nog niet helemaal duidelijk. Volgens de Duitse site iPhone-ticker is er op CES slechts een prototype te bezichtigen, maar zijn er wel plannen om dit jaar nog te lanceren.

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=1fmYw4ObEHc

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 12 januari 2012, 13:32
Categorieën Accessoires, Apps
Onderwerpen cassette, ces2012, mp3, muziek

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.