PureTrek Roll-On: recht en zonder luchtbellen een beschermsticker plakken op je iPhone #CES2012

De PureTrek Roll-On is een iPhone-accessoire waarmee je een beschermsticker recht en zonder luchtbellen kunt opplakken. Dit doe je door de iPhone in de verpakking te plaatsen en er met een roller overheen te vegen.

PureTrek Roll-OnWil je het touchscreen van je iPhone beschermen tegen nare krassen, dan zijn er genoeg telefoonwinkels waar je een opplakbare beschermsticker kunt kopen. Deze oplossing komt alleen niet zonder de nodige kopzorgen: zo is het lastig om de sticker in één keer goed op te plakken en komen er geregeld luchtbellen onder terecht. De PureTrek Roll-On is een accessoire dat moet helpen om dit alsnog zonder problemen voor elkaar te krijgen. Bellen die na de handeling toch nog blijven zitten zijn er achteraf uit te rollen.

De PureTrek Roll-On is een speciale verpakking voor beschermstickers die wordt verkocht door PureGear. Je kunt in deze verpakking je iPhone op precieze wijze plaatsen, waarna je alleen met een bijgeleverde roller van boven naar beneden over je iPhone hoeft te vegen. Dit zorgt ervoor dat de sticker goed is aangebracht en er geen lucht of stofjes eronder worden geplakt.

Hoewel de PureTrek Roll-On niet buiten de Verenigde Staten wordt geleverd via de website van PureGear, verkoopt Amazon het accessoire ook voor $19,95.

Via Cult of Mac

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 11 januari 2012, 14:52
Categorie Accessoires
Onderwerp screenprotector

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.