Tangent is Apple’s gratis App van de Week

Door vormen en patronen te gebruiken, kun je met Tangent je foto's veranderen in artistieke creaties. De foto-app is deze week verkozen tot Apple's gratis App van de Week.

Het aanbod aan apps in de App Store om foto’s te bewerken is enorm. Tangent is er daar een van. Met deze foto-app kun je plaatjes bewerken door vormen en patronen te gebruiken, om ze zo een artistiek tintje mee te geven.

Tangent app screenshotWanneer je Tangent wilt gebruiken zul je eerst een foto moeten nemen met je iPhone-camera of een bestaande afbeelding in de app importeren. Zodra je dit gedaan hebt kun je het formaat kiezen en met bewerken beginnen. Je kunt hierbij keuze uit stijlen die al volledig zijn uitgewerkt in de app, maar je kunt ook zelf creatief aan de slag. Dit doe je door op Start Fresh te drukken. Zo kun je zelf vormen, patronen en kleurenfilters toepassen, waarvan je ook de plaats op de foto en intensiteit van het effect kunt bepalen. De app is overzichtelijk vormgegeven, waardoor je al snel door hebt hoe je mooie of opvallende creaties kunt maken. Ben je tevreden met het resultaat? Dan kun je de foto opslaan op je iPhone, delen via social media of verder bewerken in andere foto-apps als Fragment.

Als je Tangent geïnstalleerd hebt kun je kiezen uit ongeveer 30 verschillende stijlen en vormen. Deze kun je nog verder aanvullen door extra pakketten aan te schaffen door middel van in-app aankopen. Deze kosten €0,99 per stuk en bevatten elk nog 14 nieuwe vormen en 16 patronen die je kunt gebruiken.

De foto-app Tangent is al vanaf 2013 te vinden in de App Store, maar deze week door Apple gekozen tot App van de Week. Dit betekent dat de app deze week gratis te downloaden is, terwijl hij normaal gesproken €1,99 kost. Iedere donderdag op vrijdag kiest Apple een nieuwe App van de Week, dus tot 2 april kun je Tangent nog gratis downloaden op je iPhone.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 27 maart 2015, 14:59
Categorie Apps
Onderwerp app van de week

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.