Filters for iPhone

Honderden filters voor je foto’s in de Filters for iPhone-app

Met Filters for iPhone kun je kiezen uit honderden filters en effecten voor je foto's. De app staat je ook toe filters te combineren.

Filters for iPhoneBen je gek op fotofilters maar kun je nooit de juiste filter vinden? Dat excuus heb je straks niet meer, want met Filters for iPhone heb je letterlijk honderden filters om uit te kiezen. Vooral fijn is dat je alle filters gratis kunt gebruiken als je de app hebt aangeschaft, er zijn dus geen verborgen in-app aankopen. Naast filters biedt de app ook een paar handige fotobewerkingsmogelijkheden.

Je hoeft niet bang te zijn dat je de weg kwijtraakt in het oerwoud aan filters. De ontwikkelaars van de app hebben de interface bewust heel overzichtelijk gehouden en goed gelet op de snelheid. De filters zijn netjes ingedeeld in categorieën als warm, cool, vintage, monochromatic en vintage. In elke categorie heb je vervolgens een enorm aantal mogelijkheden; doordat filters live worden toegepast op je foto zie je meteen wat het resultaat is. De filters zijn gescheiden gehouden van eventuele beeldeffecten die je zou willen toepassen, dit doe je in een volgende stap. Denk hierbij aan lichtvlekken, krassen en textures. Handig is dat je eventueel meerdere filters of effecten kunt toevoegen — je mogelijkheden zijn dus oneindig.

Filters for iPhoneFilters for iPhone

Naast filters en effecten biedt Filters ook wat eenvoudige fotobewerkingsmogelijkheden, zoals het aanpassen van belichting, contrast, verzadiging en een aantal knoppen om met de kleureigenschappen te spelen. Er is een knop aanwezig om bewerkingen weer ongedaan te maken en foto’s delen naar sociale media doe je met het iOS Deel-venster. Wat nog ontbreekt is een manier om foto’s in landschapsstand te bewerken, maar de ontwikkelaar heeft beloofd dat deze functionaliteit snel toegevoegd wordt.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 27 maart 2015, 17:29
Categorie Apps
Onderwerp foto

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.