T-Mobile wordt exclusieve iPhone-aanbieder in Oostenrijk

De CEO van T-Mobile heeft bevestigd dat het bedrijf de exclusieve rechten heeft gekregen om de iPhone in Oostenrijk te gaan aanbieden. Het is een bevestiging van nieuws dat vorig jaar al via de Financial Times uitlekte.
Jean-Paul Horn - · Laatst bijgewerkt:

iPhone providers europaEigenlijk is het wel een uitgemaakte zaak: T-Mobile gaat de iPhone in Nederland verkopen, ook al is er nog steeds niets officieel aangekondigd. In september meldde Financial Times Duitsland dat T-Mobile de exclusieve iPhone-rechten voor vier Europese landen had binnengesleept: Duitsland, Oostenrijk, Hongarije en Nederland. Gisteren volgde de tweede aankondiging in dit rijtje: T-Mobile heeft bevestigd dat ze de iPhone in Oostenrijk zullen aanbieden. Het nieuws komt bij monde van CEO Hamid Akhavan, die beloofde dat de iPhone nog in de eerste helft van 2008 beschikbaar zal zijn.

Zoals iedereen weet is T-Mobile ook de exclusieve iPhone-distributeur in Duitsland. Maar het blijft niet daarbij: T-Mobile bevestigde ook dat ze in het vierde kwartaal van 2008 (dan pas?) de eerste mobiele telefoon met Google’s Android-platform zullen gaan verkopen.

De afgelopen weken doken geruchten op over beoogde iPhone-aanbieders in België, Canada, Italië, Japan, Spanje en Zwiterland, maar geen enkele daarvan is bevestigd. Eigenlijk is er niet veel veranderd aan de Europakaart met iPhone-operators die we in september al op de website publiceerden.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 2 november 2009, 1:54
Categorieën iDevices, Providers
Onderwerpen android, duitsland, oostenrijk, t-mobile

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.