T-Mobile introduceert 4G-hotspot voor zakelijke abonnees

T-Mobile biedt voor zakelijke abonnees een 4G-hotspot aan, zodat je met 4G kunt verbinden op een iPod touch, iPad of laptop.

T-Mobile 4G-hotspotT-Mobile heeft een speciale 4G-hotspot geïntroduceerd, die het mogelijk maakt om het 4G-netwerk van de provider te gebruiken op bijvoorbeeld een iPad, iPod touch of een iPhone zonder mobiel abonnement. Meerdere apparaten kunnen tegelijkertijd met de hotspot verbinden. De Wi-Fi-hotspot wordt door T-Mobile aangeboden in combinatie met een zakelijk abonnement. Voor de hotspot zelf betaal je 89 euro.

Het goedkoopste hotspotabonnement kost de eerste 24 maanden €7,50 per maand, waarna je 10 euro per maand betaalt. Je krijgt dan een databundel van 300MB met een snelheid van 15Mb per seconde. Het lijkt er echter op dat dit abonnement eigenlijk 3G-internet gebruikt: pas als je kiest voor abonnement van ongeveer 13 euro per maand met een bundel van 1GB, zegt T-Mobile dat je gebruikmaakt van sneller internet via 4G.

De 4G-hotspot is interessant voor je iPad, iPod touch of een laptop, maar kan ook van pas komen bij een wat oudere iPhone. De iPhone 4S en eerder ondersteunen geen 4G-verbindingen, maar kunnen dit snellere netwerk wel benutten als je via de hotspot verbindt. Meer over welke iPhones op welk 4G-netwerk werken lees je in ons dossier over 4G.

T-Mobile’s hotspot is gemaakt door Huawei en biedt een gebruikstijd van 10 uur op een volle batterij. Er kunnen maximaal tien apparaten tegelijkertijd met de hotspot verbinden. Op de website van T-Mobile worden systeemvereisten genoemd, maar deze slaan alleen op Windows-computers en Macs. In een persbericht stelt T-Mobile dat de hotspot ook gewoon werkt in combinatie met bijvoorbeeld een tablet.

Meer informatie: T-Mobile 4G hotspot

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 28 maart 2014, 10:42
Categorie Providers
Onderwerp hotspots

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.