T-Mobile Hotspot: iPhone als modem vanaf 12 oktober

T-Mobile introduceert tegelijk met iOS 5 op 12 oktober de Personal Hotspot-functie voor de iPhone. Daarmee kun je de internetverbinding tegen meerprijs als modem gebruiken voor een tablet of laptop.
Bart Breij - · Laatst bijgewerkt:

T-Mobile Personal Hotspot voor iOS 5Tegelijk met de lancering van iOS 5 op 12 oktober, introduceert T-Mobile de Personal Hotspot-functie op de iPhone. Daarmee kun je overal waar bereik is internetten op je laptop of tablet door de iPhone ermee te verbinden als modem. De Hotspot-functie is alleen te gebruiken op iOS 5 voor abonnees van T-Mobile met een iSmart- of i-abonnement. Aanvullend heb je een My Hotspot-bundel nodig voor 15 euro/maand.

Voor die 15 euro per maand krijg je een gigabyte extra data om te gebruiken. Je kan de My Hotspot-bundel per maand aan of uit zetten. Heb je een twee-jarig iSmart of i-abonnement (ingegaan vanaf 4 april) van T-Mobile, dan krijg je de eerste zes maanden van de Personal Hotspot-bundel gratis. Heb je een ouder abonnement, dan dien je eerst over te stappen naar een iSmart-abonnement.

De nieuwe iSmart-abonnementen gingen in op 15 augustus. Daarmee stapte T-Mobile over van fair use policy naar datalimieten. Bij overschrijding daarvan wordt de internetsnelheid van maximaal 7,2 Mbps afgeknepen naar een verbinding met inferieure GPRS-snelheid.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 5 oktober 2011, 12:01
Categorie Providers
Onderwerpen abonnementen, persoonlijke hotspot, t-mobile

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.