iOS 5 op 12 oktober beschikbaar, iOS 5 GM nu in Developer Portal

Apple heeft de Golden Master van iOS 5 beschikbaar gesteld. iOS 5 komt op 12 oktober gratis beschikbaar voor huidige iOS-gebruikers.
Michel Lusthof - · Laatst bijgewerkt:

iPhone-iOS-Firmware-imageApple heeft vanavond de Golden Master, oftewel de definitieve versie, van iOS voor ontwikkelaars uitgebracht. Het buildnummer is 9A334. iOS 5 GM is beschikbaar in het iOS Dev Center en met redsn0w te jailbreaken. Het is op dit moment niet bekend of de GM-build ook als OTA-update beschikbaar komt. Ontwikkelaars kunnen vanaf vandaag ook apps voor iOS 5 indienen. Firmware iOS 5 komt op 12 oktober voor iedereen gratis beschikbaar voor de iPhone 3GS, iPhone 4, iPad 1 en iPad 2 en de derde en vierde generatie iPod touch. De iPhone 3G en alle andere oudere modellen krijgen dus geen update naar iOS 5.

redsn0w jailbreak van iOS 5

iOS 5 GM kan met redsn0w gejailbreakt worden door de jailbreaktool te wijzen naar het firmwarebestand (IPSW) van iOS 5 beta 7. Meer informatie over recente wijzigingen van redsn0w vind je in het artikel redsn0w 0.9.9b1: iOS 5 jailbreak met meer mogelijkheden

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 4 oktober 2011, 22:31
Categorie iOS
Onderwerpen ios 5, jailbreak

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.