iculture-nederlandse-apps
Nederlandse Apps

T-Mobile exclusieve aanbieder 3G iPhone in Nederland

T-Mobile wordt de exclusieve aanbieder voor de 3G iPhone in Nederland. Vanaf 11 juli kun je de nieuwe generatie Apple iPhone 3G officieel in Nederland kopen.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

iPhone 3GEr werd al langer over gespeculeerd, maar nu is het via Apple toch definitief aangekondigd: de iPhone 3G komt naar Nederland en wel vanaf 11 juli. Het nieuws is al op de website van Apple te lezen. Je kunt daarbij kiezen uit drie modellen: de 8GB-versie is er alleen in zwart; de 16GB-versie is er in zwart en wit. Je kunt daarbij kiezen uit verschillende, speciale iPhone 3G-abonnementen, waarbij de prijs die je voor het toestel moet bijbetalen afhankelijk is van het soort abonnement en de loopduur daarvan.

Al sinds september 2007 gingen er geruchten dat T-Mobile de exclusieve aanbieder in Nederland zou worden. De vraag was alleen: zou T-Mobile de eerste generatie iPhone gaan aanbieden op een netwerk dat geen EDGE ondersteunt? Het blijkt nu dat T-Mobile er in Nederland bewust voor heeft gekozen om te wachten tot de 3G iPhone beschikbaar is. Bij de iPhone-abonnementen die T-Mobile aanbiedt is standaard dan ook snel internet met onbeperkt dataverkeer inbegrepen. Het gaat hierbij om speciale iPhone-abonnementen inclusief data; je kunt dus niet de populaire Web ‘n Walk-bundel afsluiten als je een 3G iPhone via de officiële weg wilt kopen.

iPhone iconWat krijg je voor dat geld? Een 3G iPhone met snel mobiel internet, de nieuwste firmware (2.0) en ondersteuning voor Microsoft Exchange. Daarnaast is de nieuwe iPhone voorzien van GPS-functie en de mogelijkheid om via de App Store games en extra software te installeren.

[Update: Op dit moment is bij T-Mobile een uitgebreide informatiepagina te vinden, met de mogelijkheid om een abonnement op de nieuwsbrief te nemen. Er zal voorlopig nog geen informatie over abonnementen worden getoond.]

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 2 november 2009, 1:46
Categorie Providers
Onderwerpen abonnementen, firmware, iPhone 3G, nederlandse apps, t-mobile

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.