T-Mobile Case Creator: maak een gepersonaliseerde iPhone-hardcase voor 10 euro

T-Mobile Case Creator is een nieuwe service van T-Mobile waarbij je een hardcase voor de iPhone 3G/3GS of iPhone 4 kunt bestellen. Je kunt zelf het design van de case bepalen en betaalt er maar 10 euro voor.

t-mobile case creatorNu de concurrentie rond de iPhone-klant toeneemt proberen de operators aan klantenbinding te doen met leuke extra’s. Vodafone geeft een extra abonnement als je een iPhone 4 koopt en KPN brengt de (betaalde) navigatiedienst OpWeg uit, alleen te gebruiken door de eigen klanten.
T-Mobile geeft ook extraatjes weg: de gratis navigatiesoftware Navigon Select, apps zoals MyFamily en gratis toegang tot hotspots voor iPhone-abonnees. Sinds vandaag is daar alweer iets nieuws bijgekomen: voor 9,95 euro kunnen klanten van T-Mobile een gepersonaliseerde hardcase ontwerpen voor de iPhone 3G/3GS of iPhone 4. De hoes is gemaakt van hard plastic (polycarbonaat) en kost minder dan menig hoesje in de winkel. Ook prettig: er staat geen reclame van T-Mobile op.


Met de T-Mobile Case Creator kun je zelf de kleur van de hardcase bepalen, je kunt allerlei vormen of tekeningen op de hoes slepen en zelfs een foto inladen. Zeker met de laatste optie is de kans dat je iemand anders met dezelfde iPhone-cover ziet lopen, wel heel erg klein. In de editor kun je de omvang en positie van de afbeelding aanpassen, maar het is op het eerste gezicht moeilijk te zien hoe scherp het eindresultaat wordt.

Onze ervaringen

Wij kregen alvast twee proefexemplaren van de cases toegestuurd: eentje met een foto van een surfer en eentje met een tweekleurige grafische afdruk van een muziekfestival (Loveland). In beide gevallen was de opdruk scherp, ook bij details van de foto. Vervolgens hebben we de duurzaamheid van de foto getest door er met sleutels en en een haarborstel overheen te gaan. De afbeelding bleef daarbij onbeschadigd, al kunnen we natuurlijk niet voorspellen hoe goed de afbeelding het op langere termijn houdt, aangezien wij de slijtage maar één week konden testen. Maar goed, als de hardcase over een halfjaar niet meer zo mooi eruit ziet is het ook niet zo’n probleem om voor tien euro weer een nieuwe te bestellen. De vormgeving van de hoes is vergelijkbaar met de Belkin- en Incase-hoesjes die Apple ooit weggaf ten tijde van ‘antennagate‘.

In samenwerking met T-Mobile mogen wij 75 van deze cases weggeven aan onze lezers. Meer informatie over die actie lees je in dit artikel: Actie: win een van de 75 exclusieve iPhoneclub-hardcases.

Let op: de gepersonaliseerde case is alleen te bestellen als je T-Mobile-klant bent. Je hebt hiervoor een My T-Mobile-account nodig.

Meer info: T-Mobile Case Creator

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 15 augustus 2011, 15:40
Categorie Accessoires
Onderwerpen hoesje, t-mobile
29 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.