SwitchEasy Trig iPad-case: aparte case in zwart en wit

De SwitchEasy Trig is een nieuw type iPad-case. Het ziet eruit als een gewatteerde jas en de case is ook als stand te gebruiken.

switcheasy-trigSwitchEasy heeft een naam hoog te houden op het gebied van trendy en functionele iPhone- en iPad-cases. De nieuwste toevoeging aan het iPad-assortiment is de SwitchEasy Trig. Dit is een sportief uitziende sleeve case, gemaakt van duurzame materialen. Door het gebruik van verstevigingen in het frame van de case is je iPad extra beschermd en blijft de case goed in vorm. Deze case heeft twee bijzondere eigenschappen: qua uiterlijk ziet de SwichEasy Trig er een beetje uit als een gewatteerde jas en door een speciale constructie kun je de hoes ook als houder gebruiken.

Zoals op de afbeelding hiernaast te zien is kun je de SwitchEasy Trig rechtop zetten, door de hoes op een bepaalde manier te vouwen. Om krassen te voorkomen is de binnenzijde voorzien van een zachte stof. Ondanks het gewatteerde uiterlijk is de case van de zijkant gezien niet eens zo dik. Je krijgt er een screenprotector, microvezeldoek en screenprotector-applicator bij. De case kost € 39,95 en bevindt zich daarmee in het middensegment wat merkcases betreft. De witte variant ziet er door het niet-glimmende materiaal wat zakelijker uit dan de zwarte variant.

Meer info: SwitchEasy Trig Black (zwart) en SwitchEasy Trig Arctic (wit)

switcheasy

De blauwgroene uitvoering van deze case zie je in onderstaand YouTube-filmpje:

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 10 september 2010, 20:48
Categorie Accessoires
Onderwerpen beschermhoes, ipad, switcheasy

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.